Gordon gaat vreemd, vriend Raoul verbreekt relatie

Zanger Gordon is weer vrijgezel. Zijn vriend Raoul van der Heijden heeft de relatie verbroken nadat Goor vreemd is gegaan.

Raoul heeft het nieuws via Facebook wereldkundig gemaakt: “Van een super weekend in Milaan naar een bom die ontploft… Zal er niet te diep op in gaan maar doet pijn om erachter te komen dat je (ex)vriend vreemd gaat. Terug naar vrijgezel!”.

Gordon schijnt afgelopen donderdag iets te wild te keer te zijn gegaan tijdens en na een avondje stappen in de Baja Beach club in Rotterdam. Op foto’s van de bewuste avond, zie hierboven en hiernaast, ziet Goor er inderdaad redelijk ‘in de olie’ uit. De jongen op de foto is overigens niet de jongen waar Goor iets mee gedaan heeft:”Haha weet er genoeg van van wat hij daar gedaan heeft… Gelukkig niet met mij!”"Maar het zat erin dat het uit ging komen!”.

Raoul en Gordon hadden twee jaar een knipperlicht relatie. Recent kwam in het nieuws dat Gordon met Raoul wilde trouwen, voorlopig niet dus.

Lees ook: Met deze jongen ging Gordon vreemd: Terry Overkleeft (foto)

Update: De altijd betrouwbare Albert Verlinde heeft woensdagavond in RTL Boulevard Gordon geconfronteerd met een foto. Op de foto zien we Goor tongrollend met Terry in de Baja Beachclub. Gordon barste aan de telefoon met Albert in huilen uit.


Paul de Leeuw draait door en knipt kaarsen met nagelschaartje (foto's)
1 miljoen mensen kijken naar Frans Bauer die in zwembad springt
Voetballer Rodney Ubbergen nieuwe vriend Kim Feenstra
Vlag gaat uit als Gordon aanwezig is in zijn koffiezaak
Christina Curry woedend op journalisten: "En maar blijven pesten en omdraaien hé"
Jan Smit geen hoge pet op van kookkunst Koningin Maxima
Patty Brard zwak, ziek en misselijk van te warme weekend
Oekraïense politicoloog Victoria Koblenko opvallend stil over ramp MH17