Gordon scheldt Tineke de Nooij (71) uit voor takkentrol

Zanger Gordon is nog steeds woest op zijn voormalige boezemvriendin Tineke de Nooij. Maandagavond vertelde hij in RTL Boulevard dat hij haar zelfs heeft uitgescholden voor ‘Takkentrol’.

Gordon en Tineke hebben al enkele weken een flinke ruzie. Aanleiding van de ruzie zou zijn dat Gordon zich negatief heeft uitgelaten over Zuid Afrika, het land waar Tineke verzot op is. Volgens Tineke is er veel meer aan de hand en is Gordon een pathologisch leugenaar en een over het paard getilde zanger. Goor accepteerde die uitspraken op zijn beurt niet en begon een hetze tegen Tineke.

Dat Gordon de waarheid nog wel eens verdraait is al enkele malen eerder gebleken. Recent onthulde ShowVandaag nog dat hij zelfs liegt over zijn luxe villa in Zuid Afrika dat niet meer dan een flatje blijkt te zijn (klik).

Dat Gordon Tineke voor Takkentrol uitscheld is overigens ook niet toevallig. In de jaren ’90 had Paul de Leeuw in zijn programma een parodie op Paulus de Boskabouter, hierin figureerde een pop die sterke gelijkenis vertoonde met Tineke de Nooij. De naam van deze pop; Tineke de Takkentrol. Dit heeft Tineke overigens Paul de Leeuw nooit vergeven, ondanks excuses van het onverschillige unieke Vara Talent.


wpid-20140420-112457.jpg
Waar is Peter?
Geen reünie tussen stalkster Mona-Liza Machado en Rob Kamphues
Nicolette Kluijver overgestapt naar RTL om CN'ers af te zeiken
Toyboy Onno Hoes doet het met SBS Shownieuws redacteur
Jamai in shock
Albert Verlinde niet bezig met buitenechtelijke liefdesleven van Onno Hoes
Sylvie en het laatste avondmaal