Gordon scheldt Tineke de Nooij (71) uit voor takkentrol

Zanger Gordon is nog steeds woest op zijn voormalige boezemvriendin Tineke de Nooij. Maandagavond vertelde hij in RTL Boulevard dat hij haar zelfs heeft uitgescholden voor ‘Takkentrol’.

Gordon en Tineke hebben al enkele weken een flinke ruzie. Aanleiding van de ruzie zou zijn dat Gordon zich negatief heeft uitgelaten over Zuid Afrika, het land waar Tineke verzot op is. Volgens Tineke is er veel meer aan de hand en is Gordon een pathologisch leugenaar en een over het paard getilde zanger. Goor accepteerde die uitspraken op zijn beurt niet en begon een hetze tegen Tineke.

Dat Gordon de waarheid nog wel eens verdraait is al enkele malen eerder gebleken. Recent onthulde ShowVandaag nog dat hij zelfs liegt over zijn luxe villa in Zuid Afrika dat niet meer dan een flatje blijkt te zijn (klik).

Dat Gordon Tineke voor Takkentrol uitscheld is overigens ook niet toevallig. In de jaren ’90 had Paul de Leeuw in zijn programma een parodie op Paulus de Boskabouter, hierin figureerde een pop die sterke gelijkenis vertoonde met Tineke de Nooij. De naam van deze pop; Tineke de Takkentrol. Dit heeft Tineke overigens Paul de Leeuw nooit vergeven, ondanks excuses van het onverschillige unieke Vara Talent.


Drugsgebruik Ferry Doedens commercieel aantrekkelijk voor merken
Kijker schrikt van slechte uiterlijk Albert Verlinde
Sieradenlijn Yolanthe Cabau lijkt geflopt
Vader van Christina Curry terug op de radio
Moeder Joling vindt lied ondanks schrappen pedofiel niets
Naamsverandering voor hondje Patricia Paay
Zoon Caroline Tensen (Bob Wisse) haat dikke mensen
Elvira Egmond (174 cm) nieuwe vriendin van Géza Weisz (168 cm)