Schokkend: zoon Marco Borsato lijkt op broer van de zanger

Luca Borsato, de zoon van Marco Borsato en Leontine, blijkt sprekend te lijken op de broer van de zanger, Armando. Deze schokkende ontdekking werd gedaan door fan ‘marrjoleiinn’ op instagram.

Marco Borsato viert blijkbaar deze week zijn ‘broer week’, kennen wij niet maar Marco en Armando dus wel. In het kader van deze ongetwijfeld gezellig familie-bonding week plaatste Marco vrijdag een foto van zichzelf met zijn broer op internet. Oplettende fan ‘marrjoleiinn’ zag direct een opmerkelijke gelijkenis: “Wauw, Luca lijkt heel veel op hem!”.

Wij hopen natuurlijk dat dit slechts door de hoek van de foto komt en dezelfde genen van de twee broers. Ook al zijn rare gezinsconstructies ook niet vreemd bij de Borsato’tjes. De zus van Marco heeft namelijk jarenlang een relatie gehad met de ex-vriend van Gerard Joling.

Hoe zit dat ook alweer: Wino Omtzigt had eerst meer dan tien jaar een relatie met Gerard Joling. Zestien jaar geleden kwam daar plotseling een einde aan toen bleek dat Sylvana Borsato (de zus van Marco dus) zwanger was van Wino. Afgelopen zomer werd bekend dat Wino en Sylvana uit elkaar zijn. Over de reden van de breuk is niets bekend.